Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
GHIȚĂ PE URMELE LUI HAYSSAM

GHIȚĂ PE URMELE LUI HAYSSAM(4400)

Consumată în cantități mari, cafeaua e nocivă.

Sunt tot mai mulți cei care susțin că Sebastian Ghiță, dacă s-ar fi mulțumit cu o singură ceașcă de cafea, nu ar fi fost reținut de polițiștii din Serbia.

Adevăr sau ficțiune, mitul lui Ghiță, care a învins binomul sau trinomul de la noi, a început să apună vertiginos după episodul cu cafeaua.

După ce ai pus în patru labe un întreg sistem mafiot și  ți-ai încadrat spectaculos pielea la saramură, nu te duci să bei cafea la miezul nopții, picior peste picior, chiar în Serbia, țară predispusă la orice, și fără acte de identitate în regulă la tine!

Dacă observați, pe un asemenea clișeu, încet, dar sigur, Ghiță este adus cu picioarele pe pământ.

Dintr-un episod spectaculos și sigur, extrădarea s-a transformat într-un banal act birocratic.

Practic, aflăm că, zilnic, Ghiță este plimbat, ca un cetățean oarecare, de la un ghișeu la altul, fie pentru a fi audiat, fie pentru diverse alte lămuriri.

Strategia celor antrenați să arunce praf în ochii națiunii începe să dea roade. După atâtea amânări, ca să nu mai pun la socoteală spiciurile plictisitoare, pe tema extrădării, ținute de ministrul Justiției, s-a obținut rezultatul scontat.

Din eroul României, admirat pentru curajul de a spune atâtea lucruri de-a dreptul uluitoare, Sebastian Ghiță a intrat la apă și s-a făcut mic de tot!

De produs, cum se spune, nu a mai produs nimic, deși a promis că o să ne învârtă ca titirezul pe toți cu noile lui  dezvăluiri!

Care dezvăluiri?

Dinspre Serbia vine o tăcere nefirească, în contradicție totală cu maniera în care l-am receptat pe Sebastian Ghiță, cândva, spaima statului mafiot de la noi...

Îmi amintesc că Hayssam, cel mai mare terorist al României, observați că  vorbim doar în superlative, a pățit exact la fel.

După ce a fost amestecat cu niște berbecuți care intenționau să treacă frontiera fraudulos, a fost redus, practic, la statutul unui erou posac de desene animate!

Ca și Ghiță, a promis mari dezvăluiri despre diverse manevre oculte, cu implicarea unor personaje  importante de la noi din țară și de pretutindeni.

Nu am auzit nimic compromițător nici măcar despre berbecuții care au pus la cale fuga sa din România!

Cât despre Traian Băsescu, nici atât! Nu am aflat nici  măcar cine este “Profesorul” și de ce au dispărut din centrul atenției unii dintre cei care investigaseră cazul, printre aceștia numărându-se și un celebru procuror!

Deocamdată, în Serbia, nu au apărut berbecuții antrenați special pentru punerea în scenă a unor ambuscade.

Ghiță nu este, totuși, cel mai mare și mai periculos terorist din România. Cu siguranță însă, este cel mai naiv dintre naivii patriei, dacă a crezut că poate dinamita singur un sistem care funcționează cu precizia unui ceas elvețian!

O dovedește din plin și acțiunea organizată în casa generalului Oprea, unde a fost convocată toată crema serviciilor speciale, ca și cum ne-am fi aflat în pragul celui de-al treilea război mondial!

O dovedesc din plin și manevrele oculte prin care Sebastian Ghiță a fost, ca și Haysam, redus la tăcere, devenind un personaj apatic și plângăcios!

Cine i-a anulat combativitatea și cum?

Din eroul națiunii, Ghiță s-a transformat în persecutat politic!

Când te plângi de un asemenea tratament, sari la înaintare cu argumente concrete.

Altfel, eu unul, trag concluzia că dumnealui este persecutat politic pe același picior cu pesedistul Hrebenciuc, cercetat pentru niște belele cu păduri...

Aproape zilnic, lui Ghiță i se deschid noi  dosare penale pe diverse fapte și infracțiuni!

Sunt emise mandate de arestare pe bandă rulantă pe numele său, în așa fel, încât, noi, ăștia care ne lungim gâtul peste gardul Serbiei, să trăim cu impresia că Ghiță este un infractor notoriu!

Sigur, ca să-și salveze pielea, i-a dat și el pe alții în gât!

Acum, subit,  i s-a șters cu totul memoria sau nu mai are marfă.

În fiecare zi lucrătoare, Sebastian Ghiță este dus într-un birou ca să participe la o teleconferință.

Bănuiesc că regizorii îi vor ocupa astfel timpul până când toate celelalte lucruri importante se vor reașeza în matca lor din România.

În definitiv, suntem specialiști în trageri de timp!
O adevărată artă!

E timp suficient pentru ca dezordinea produsă de Ghiță să dispară ca și cum nici nu ar fi existat vreodată!  

Am înțeles din presă că doamna Kovesi se bucură de protecție internațională și are asigurat și un post ca lumea afară,

Oprea urmează să fie făcut din nou general, dar cu  interdicție la girofar, generalul Coldea a primit o misiune în noua sa calitate de instructor de tenis de câmp, Onțanu administrează găurile de șarpe din România, Iohannis are, în sfârșit, serviciile lui, Liviu Dragnea se visează președintele României.

Domnia sa întrunește condiția  de bază.
Are dosar la DNA.

Pe fondul atâtor mișcări interne, cui îi mai arde de Ghiță?

În curând, beneficiarul azilului politic din Serbia, căci, în România, nu deranjează, dar încurcă!

Unde sunt berbecuții lui Ghiță din Serbia ?  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii