Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
JOS LABELE DE PE PRESĂ!

JOS LABELE DE PE PRESĂ!(10258)

Un derbedeu jignește și amenință un ziarist!


Aflu pe surse ca derbedeul din imagine se crede încă pe vremea când unchi’su era președintele Marii Adunări Naționale, de își permite să jignească și să amenințe pe oricine i se pare lui că nu poartă basca proletară, probabil considerând că nu a fost de-ajuns că altul de teapa lui ne-a aratat degetul mijlociu prin incinta Parlamentului sau că o târfuliță cu alură de centuristă ne-a jignit asemenea.

Faptele golanului sunt cu atât mai grave cu cât au fost adresate unui coleg din breasla mea, un om a cărui sănătate nu este deloc în limitele normalului, dimpotrivă, și care, cu eforturi deosebite, chiar foarte chinuitoare, continuă să facă ceea ce știe el cel mai bine, adică să scrie.

Pe Lucian Cristea, căci despre el este vorba, în prezent editorialistul și pamfletarul de serviciu al publicației timpul.info, îl știu încă înainte de primele împușcături din decembrie 1989, după care căile ni s-au intersectat și chiar am staționat în aceeași redacție.

Este tipul ziaristului care abordează cu mare ușurință toate speciile jurnalistice - editorialul, știrea, reportajul, investigația, ancheta și mai ales pamfletul. Prin penița sa au trecut mulți ticăloși, a dezvăluit multe ticăloșii, dar a și suportat consecințele acestora, fiind pârât și târât prin multe și grele procese, niciunul pierdut.

Faptul că pramatia și-a permis să-l jignească grosolan, speculând în mod josnic starea gravă în care se află Lucian Cristea, cauzată nu de excese și tentațiile vieții, ci de necunoscutele imprevizibile ale trupului unui om, îl face pe Constantinescu cu atât mai mic și mai mârșav. 

Mai mult decât atât, nemernicul și-a permis să treacă la amenințări, cerându-i imperativ lui Lucian Cristea să scoată pamfletul din paginile ziarului, căci, în caz, contrar, acesta va suporta consecințele.

Adresez un apel sincer și total dezinteresat către toți presarii locali, indiferent de mijlocul de exprimare, și îi chem să se poziționeze ferm în favoarea colegului nostru și să facă public această situație, considerând că solidaritatea de breaslă este mai presus de orgoliile personale, pe de o parte, trebuind să ne manifestăm cu maximă eficacitate împotriva unor astfel de ticăloși și a nemerniciilor lor, pe de altă parte. 

De asemenea, în același scop, îi cer lui Lucian Cristea să organizeze o conferință de presă. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii