Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Municipiul Medgidia va avea sistem de supraveghere video(666)

Primăria Medgidia are în lucru un proiect care prevede creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii în municipiul Medgidia prin achiziţionarea de echipamente specifice şi amenajarea unui centru de supraveghere.

Prin implementarea proiectului a fost realizat un sistem de supraveghere video, prin intermediul căruia 54 de camere fixe şi 27 de camere mobile poziţionate pe stâlpi, monitorizează şi înregistrează obiective din întreg municipiul, fiind vizate cu precădere zonele dens populate sau identificate ca având un potenţial infracţional mai ridicat.
Centrul de monitorizare al sistemului de supraveghere video este amenajat într-o încăpere special amenajata în sediul Poliţiei Locale Medgidia, dotată cu un ansamblu de echipamente IT pentru înregistrarea, stocarea şi prelucrarea datelor tip imagine.

Un alt rezultat al proiectului este crearea de noi locuri de muncă, în cadrul centrului de monitorizare. Prin proiect se urmăreşte creşterea siguranţei cetăţenilor din municipiu, în spaţiile publice şi în trafic, prin realizarea unui sistem de camere video de supraveghere.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii