Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Jucării contrafăcute descoperite de vameşii de la Agigea(1181)

Politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au constituit o echipa comuna de control impreuna cu reprezentantii Biroului Vamal Constanta Sud, descoperind intr-un container sosit in P.T.F. Constanta Sud Agigea din China jucarii pentru copii, susceptibile a fi contrafacute, cu o valoare de aproximativ 110.000 lei daca ar fi originale.
In data de 09.08.2013, in jurul orei 14.00, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta si lucratorii vamali au efectuat, la rampa existenta in cadrul P.T.F. Constanta Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societati comerciale cu sediul in Bucuresti.
In urma controlului au fost descoperite 744 seturi de jucarii pentru copii, susceptibile a fi contrafacute, cu o valoare de aproximativ 110.000 lei daca ar fi originale.
Marfa purta insemnele distinctive ale unei firme cunoscute si a fost ridicata in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali.
Politistii de frontiera i-au intocmit administratorului societatii comerciale in cauza, un cetatean roman, in varsta de 55 ani, cu domiciliul in Bucuresti, dosar penal pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii