Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Turisti aflati pe un velier in deriva, salvati la Mangalia(1048)

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au intervenit pentru remorcarea unui velier care plutea in deriva, in zona portului Mangalia, avand la bord noua persoane, dintre care sase turisti romani.

In data de 11.08.2013, in jurul orei 19.50, politistii de frontiera din cadrul Grupului de Nave Mangalia au fost alertati, printr-un apel radio, ca in zona portului Mangalia, un velier pluteste in deriva, avand la bord noua persoane, existand pericolul ca din cauza vantului foarte puternic sa se izbeasca de stabilopozi.

O ambarcatiune a Grupului de Nave Mangalia a executat misiunea de remorcare a velierului pana la mal, fara a fi inregistrate avarii.

Cercetarile au stabilit faptul ca respectiva ambarcatiune, in lungime de aproximativ 15 metri, suferise avarii la motor, ajungand sa blocheze senalul navigabil in zona portului Mangalia.

Nicio persoana de la bord, sase turisti romani si trei membri de echipaj, nu a solicitat asistenta medicala de specialitate.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii