Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Turisti aflati pe un velier in deriva, salvati la Mangalia(1038)

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au intervenit pentru remorcarea unui velier care plutea in deriva, in zona portului Mangalia, avand la bord noua persoane, dintre care sase turisti romani.

In data de 11.08.2013, in jurul orei 19.50, politistii de frontiera din cadrul Grupului de Nave Mangalia au fost alertati, printr-un apel radio, ca in zona portului Mangalia, un velier pluteste in deriva, avand la bord noua persoane, existand pericolul ca din cauza vantului foarte puternic sa se izbeasca de stabilopozi.

O ambarcatiune a Grupului de Nave Mangalia a executat misiunea de remorcare a velierului pana la mal, fara a fi inregistrate avarii.

Cercetarile au stabilit faptul ca respectiva ambarcatiune, in lungime de aproximativ 15 metri, suferise avarii la motor, ajungand sa blocheze senalul navigabil in zona portului Mangalia.

Nicio persoana de la bord, sase turisti romani si trei membri de echipaj, nu a solicitat asistenta medicala de specialitate.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii