Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Oamenii lui Radu Mazăre l-au bătut pe Younes Hamza pe plaja din Mamaia. Ce reacție a avut Mazăre

Oamenii lui Radu Mazăre l-au bătut pe Younes Hamza pe plaja din Mamaia. Ce reacție a avut Mazăre(1787)

Atacantul care a adus victoria Petrolului pe terenul Oţelului, Younes Hamza, a fost agresat azi pe plaja din Mamaia de oamenii primarului, Radu Mazăre.

"Este adevărat că m-au bătut. Eram la Mamaia, la plajă. Eram în apă cu un ski jet, iar primarul era să intre în mine, făcea parasailing. Bine că l-am evitat. A început să mă insulte. I-am răspuns, iar cînd am ieşit din mare, doi oameni din garda lui de corp au venit şi au început să mă lovească. M-a lovit! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. Nici nu văd bine. Am chemat poliţia, că nu sîntem animale şi îmi voi chema şi avocatul, ca să fac plîngere. Îl am ca martor şi pe Ben Youseff pentru cele întîmplate. Nu e normal aşa ceva, sîntem într-o ţară europeană. Toată lumea mi-a spus că sînt oamenii primarului. Mi-au spus că degeaba chem poliţia, fiindcă nu vor face nimic. Îmi voi scoate certificat medico-legal şi voi face plîngere. Ce să mai fac aici? Plec, dacă nu mi se face dreptate", a spus jucătorul la DigiSport 1.

Alexandru Crîngu, directorul executiv al celor de la Petrolul Ploieşti, a comentat situaţia lui Hamza la Radio GSP: "Mi-a zis ce s-a întîmplat şi l-am asigurat că are toată susţinerea clubului. El e acum la spital şi are patru prieteni alături".

REACŢIA LUI MAZĂRE: "Îl dau în judecată pentru tentativă de omor"
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reacţionat pentru GSP.ro vizavi de acuzele aduse de atacantul Petrolului, Youness Hamza, care susţine că gărzile de corp ale edilului l-au bătut zdravăn.

"Un băiat, care ulterior am aflat că ar fi fotbalist, se plimba cu skijetul total aiurea şi a intrat în mine, după care a început să mă înjure. După aceea a continuat să mă insulte şi să încerce să mă calce cu acel skijet. Eu mă plimbam liniştit cu zmeul şi a venit acest descreierat să dea peste mine! Cum vă imaginaţi că aş fi putut să-l lovesc eu, cu un zmeu, pe el, care avea cai putere sub el?! Aştept să vină avocata şi voi face plîngere împotriva acestui Hamza şi îl voi da în judecată pentru tentativă de omor. Am 30 de martori, printre care salvamarii. Am aflat, ulterior, că mai devreme, neştiind să se plimbe cu acest skijet, era să lovească un copil. E exact ca şi cum tu ai fi cu bicicleta, eu te lovesc cu maşina şi după aceea tot eu mă plîng!", a explicat Mazăre.

Radu Mazăre susţine că nu ştie dacă Hamza a fost agresat de bodyguarzii săi: "Domnule, eu nu sînt un tip agresiv. Eu ascultam muzică, mă plimbam liniştit pe mare cu acel zmeu (nr. disciplina se numeşte kitesurfing, foto). După acest incident eu am continuat să mă plimb cu zmeul, nu ştiu dacă a fost bătut sau ce a făcut el ulterior. Este chiar tupeist acest băiat şi n-ar fi rău să plece din ţară. Nu poţi să vii într-o ţară străină şi să faci ce vrei tu, să dai peste oameni că nu ştii să stăpîneşti un skijet!

Mă gîndesc să interzic accesul la skijet pentru că acest băiat e un pericol şi aţi văzut accidentele tragice înregistrate de-a lungul timpului".

Sursa : gsp.ro

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

pastaie
13-08-2013
mi se pare normal sa aibe 30 de martori...printre care 29 de salamari si 1 om platit pe plaja sa spuna ca i-a fost plodul amenintat de skijet-ul fotbalistului.
sper sa continue demersurile pentru judecata si sa aibe si castig de cauza.
4 clase aia, supranumiti bodyguarzi, alteva in afara de bataie nu stiu. mai mult ca sigur onanistii aia care se gudura la imaginea lor dezbracata in oglinda, l-au batut pe saracu baiat.
ptiu, mi-e scarba de smecheria asta falsa.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii