Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Au mai rămas câteva ore până când Natura Dino Park-Constanța va acorda premiul lunii iulie

Au mai rămas câteva ore până când Natura Dino Park-Constanța va acorda premiul lunii iulie(848)

În fiecare lună, Natura Dino Park – Constanța oferă ca premiu o bicicletă, pentru cel mai frumos desen pe teme de ecologie sau mediu. Miercuri, 14 august, va fi înmânat premiul lunii iulie.

Echipa Natura Dino Park a ales cele mai frumoase 5 desene. În cadrul spectacolului orei 19 de la Delfinariu, desenele vor fi numerotate de la 1 la 5, la fel și 5 mingiuțe, care vor fi apoi aruncate în bazin pentru ca unul dintre delfini sa aleagă câștigătorul.

Natura Dino Park se implică activ în susținerea copiilor prin activități educaționale având ca obiectiv principal sporirea constiinței asupra mediului înconjurător. Parcurile tematice contribuie în mod activ și eficient la informarea publicului, conștientizarea acestuia asupra problemelor de mediu și înțelegerea științei și abordarea trecutului. Obiectivele programelor educaționale ale parcului sunt pe de o parte cunoașterea extinsă a mediului (floră - faună), în cele mai importante perioade geologice și pe de altă parte, expunerea omului de zi cu zi în etapele-cheie ale evoluției prin divertisment și distracție pentru a crea o experiență originală, utilă și plină de satisfacții.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii