Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Circulație rutieră îngreunată pe sensul de mers către Constanţa al Autostrăzii A2(1053)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei tamponări în care au fost implicate patru maşini, traficul rutier pe sensul spre Constanţa al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa se desfăşoară îngreunat în zona kilometrului 93. O persoană a fost rănită.

Reamintim participanţilor la trafic că, pe anumite porţiuni ale autostrăzii, se circulă în coloană, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către litoral.

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui a crescut în intensitate, iar pe sensul către litoral, pe anumite porţiuni se circulă în coloană.

Participanţilor la trafic care se deplasează, din capitală spre litoral recomdăm ruta DN3 Bucureşti – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Feteşti, A2 Feteşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa.

Recomandăm automobiliştilor care se deplasează dinspre Moldova către litoral să circule pe DN2A Hârşova – Ovidiu sau să traverseze Dunărea cu bacul la Brăila sau Galaţi, urmând traseul Măcin – Caugagia – Constanţa (DN22D-DN22).

De asemenea, dinspre Ploieşti poate fi folosită ruta DN1D Albeşti-Paleologu – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii