Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Corturi anti-caniculă, amplasate în zona Cazinoului din Constanta(934)

Având în vedere afluxul mare de turişti şi constănţeni în zona Cazinoului din Constanţa, la manifestările prilejuite de Ziua Marinei – Sf. Maria, precum şi prognozele meteo care anticipau instalarea caniculei în zona litoralului, SC RAJA SA a poziţionat două corturi anti-caniculă pentru protecţia cetăţenilor, pe b-dul Regina Elisabeta, in spatele Acvariului şi lângă Monumentul Marinarilor Români. Cele două puncte amplasate pe faleză, în zona Cazinoului, vor avea acelaşi program de funcţionare, 08,30 – 20,30.

Totodată, cele 10 corturi din Constanţa, amplasate cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, au fost montate în următoarele zone: Judecătoria Constanţa, Teatrul de Stat, Gara Constanţa, Piaţa Far, pe B-dul Tomis – Capitol, Dacia – Trei Ceasuri, pe IC Brătianu – vizavi de Cora, Boema, pe b-dul Regina Elisabeta în spatele Acvariului şi lângă Monumentul Marinarilor Români.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii