Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Românii din toată țara apreciază munca primarului Valentin Vrabie

Românii din toată țara apreciază munca primarului Valentin Vrabie(4067)

La Medgidia, s-a format un nucleu anti Vrabie format din consilierii pesediști și doar simpli pesediști conduși în luptă de doamna viceprimar Vlădescu, de foști primari ai orașului și fostele lor găști, care s-au deșteptat după ce au pierdut alegerile, indivizi care nu au nici o treabă cu orașul, dar au trăit bine pe spinarea lui Vrabie, când acesta era primar la Peștera.

Între timp, a înțărcat bălaia, dar dumnealor vor să se răzbune! O chestie ieftină! Că doar se știe a cui armă este răzbunarea!

Valentin Vrabie a cîștigat alegerile pentru Primăria Medgidia ca independent, fiind unicul victorios cu un asemenea statut! Când a apărut pe liste, nu era un necunoscut, fiind deja popular în întreaga țară!

El era un personaj real și râvnit de foarte multe comunități. Muncea nu departe de Medgidia, la doi pași, la Peștera, unde a activat ca primar. Palmaresul său la Peștera, însumând inițiative dedicate cetățenilor, a reprezentat punctul forte care i-a adus victoria la alegerile locale.

Medgidienii nu pot spune că au votat în necunoștință de cauză. Se știa foarte bine ce a realizat domnia sa la Peștera.

Au vrut un primar ca Vrabie? Acum îl au.
Curios, însă, mult mai gălăgioși sunt cei care îl bruiază ori de câte ori vrea să facă ceva în folosul cetățenilor!

Sigur, după doar 1 an și 10 luni parcurs până acum, nu poate să se achite de toate angajamentele asumate în campania electorală. Dar, cu certitudine, va avea cu ce să se laude la sfârșit de mandat, când vor fi concretizate toate proiectele europene...

Nu îmi explic de ce atâta ură față de un primar care încearcă să urnească lucrurile din loc! Nici dacă ar fi ungur, nu ar fi atât de mult denigrat, înjurat, catalogat în fel și chip, chiar amenințat!

Cei care au lăsat Primăria Medgidia în datorii, sunt tratați ca niște eroi, iar primarul este lovit din toate părțile! Eroii despre care vă vorbesc ne dau lecții despre economia capitalismului, ne trag de urechi și ne fac șmecherește cu ochiul!

Luând de bune doar criticile, unele dintre ele cusute cu ață albă, dușmanii lui Vrabie trec sub tăcere numeroasele aprecieri și comentarii, recent apărute pe pagina de facebook “Tradițional Românesc”.

Accesând linkul
https://www.facebook.com/NuLasatiTraditiaSaMoara/videos/pcb.386665585153348/386665381820035/?type=3&theater,

veți constata că, într-un timp atât de scurt s-au adunat un număr impresionant: 26.346 de distribuiri și nu mai puțin de 7,8 k vizualizări și reacții pozitive, numărul comentariilor depășind 500…și, ce e notabil, numeroși cetățeni, în special din țară, apreciază în termeni laudativi activitatea primarului Valentin Vrabie.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii