Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Peste 10.000 de turiști participă la Zilele orașului Eforie(1050)

Primăria Eforie, organizatorul evenimentului ”Euforia Eforiei”, a pregătit o mulțime de surprize pentru turiștii care vor petrece un weekend prelungit la mare. Concertele cu artiști de primă mărime, spectacolele pentru copii, focurile de artificii sau întrecerile de veliere sunt printre ingredientele unui eveniment de tradiție pe litoral.

Zilele orașului Eforie, cunoscute generic sub denumirea de ”Euforia Eforiei”, organizează vineri, sâmbătă, duminică și luni să continue cu o serie de manifestații extrem de interesante pentru cei care profită de zilele libere pentru a se bronza pe litoral.

Vineri, de la ora 16:00, turiștii au participat la demonstrația de sărituri cu prăjina pe plajă, organizată de Primăria Eforie, Radio România 3Net „Florian Pittiş”, Federația Română de atletism și Fundația Atletis. 16 campioni la săritura cu prăjina au oferit, pentru prima oară pe o plajă din România, un antrenant spectacol de atletism. Pe o pistă de 40 de metri, montată special pentru eveniment, cei 16 atleţi campioni au realizat un concurs-spectacol de sărituri cu prăjina. Spre deliciul privitorilor, la final, săriturile demonstrative s-au încheiat în apa mării. Printre sportivii participanți au fost Bogdan Popa şi Andrei Deliu, campionul, respectiv, vicecampionul naţional de seniori la săritura cu prăjina, Lavinia Scurtu, campioană la seniori, precum şi numeroşi talentaţi juniori. Invitate speciale au fost Paula Ivan, campioană olimpică şi multiplă recordmenă mondială, precum şi Liliana Năstase, multiplă recordmenă şi campioană mondială la probe combinate. Seara va continua cu un concert susținut de trupa "Micul Paris" şi solista Brigitta.

De asemenea, vineri și sâmbătă, la Teatrele de vară din Eforie Sud și Eforie Nord vor avea loc concerte, cu intrarea liberă, susținute de Gabriel Cotabiță și VH2, Maria Dragomiroiu, Raoul, Annes, Ciro de Luca, Aurel Moga, Ayda și Ionut Sidau, încheiate cu focuri de artificii.

Alte evenimente pregătite de organizatori: expoziții foto legate de istoria orașului Eforie, tabara de fotografie, concurs internațional de sah cu peste 100 de concurenți, Regatta Mării Negre, Târgul colecționarilor de antichități, Festivalul gastronomic, parada portului popular.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii