Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Ce se mai întâmplă cu vremea...în weekend!

Ce se mai întâmplă cu vremea...în weekend!(2221)

Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării, dar şi instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi condiţii de grindină în zonele de deal şi de munte, în vestul, nordul, centrul ţării şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor avea valori de pânã la 32…33 de grade. De vreme cîlduroasă vor avea parte şi bucureştenii. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

 

PROGNOZA METEO AZI, VINERI 08.06.2018

Vremea va fi caldã, local cãlduroasã, mai ales în regiunile vestice şi sudice, dar şi în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului posibil şi cu aspect de vijelie şi condiţii de grindinã în zonele de deal şi de munte, în vestul, nordul, centrul ţãrii şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, izolat se vor acumula cantitãţi de apã mai însemnate şi va cãdea grindinã. Temperaturile maxime vor avea valori de la 21…22 de grade pe litoral, pânã la 32…33 de grade în Banat şi în Lunca Dunãrii. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest.

 

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, 09.06.2018

Vremea va fi deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii, dar şi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie în Oltenia, Banat, Transilvania, local în Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova şi pe suprafeţe mici în restul teritoriului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantitãţile de apã vor fi mai însemnate în special în sud-vestul teritoriului şi la munte. Pe arii restrânse va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral şi 33 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 19 grade.

 

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, 10.06.2018

Vremea va fi în general instabilã, dar şi caldã, local cãlduroasã dupã-amiaza. În regiunile vestice, nordice, centrale, în zonele montane şi submontane, dar pe arii restrânse şi în restul teritoriului, mai ales dupã-amiaza şi seara, cerul va avea înnorãri temporar accentuate, vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în sudul litoralului şi 32 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime între 11 şi 20 de grade.

 

PROGNOZA METEO LUNI, 11.06.2018 

Vremea va fi în general instabilã, dar şi caldã, local cãlduroasã în regiunile vestice şi sudice. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului la deal, la munte, în jumãtatea de nord a ţãrii şi local în restul teritoriului. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor situa între 24 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 20 de grade.

De marţi, vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, dar şi în general instabilã, cu averse şi descãrcãri electrice mai ales în regiunile sud-vestice, vestice, nordice şi centrale.

Sursa: www.romaniatv.net

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii