Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Festivalul Bunătăților de Paște, în cofetăriile Angelo!

Festivalul Bunătăților de Paște, în cofetăriile Angelo!(4967)

Cofetăriile Angelo vă invită în perioada 17-27 aprilie la Festivalul Bunătăților de Paște!

Vã întâmpinãm cu vedeta festivalului, cozonacul Comoara Mãcinului (atestat ca produs tradiţional), preparat cu mare grijã, cu trudã, cu dragoste şi vrednicie, dupã o reţetã moştenitã din generaţie în generaţie, pe pamânturile dobrogene. Frãmântat cu lapte şi unt, înzorzonat cu stafide şi rahat, umplut dupã pofta inimii cu cacao şi miez de nucã, aromat cu vanilie şi coajã de lãmâie din belşug, are o aromă inconfundabilã.

Cofetãriile Angelo dau sfoară în ţarã, cã şi anul acesta coc pascã. În tãvi rotunde am aşezat cu grijã aluatul cu arome dulci şi multã, multã umpluturã de brânzã proaspãtã, ouã şi stafide. Pasca plinã de secrete, bune de respectat, împodobitã pe margini cu aluat împletit, rumenã şi gustoasã, este promisiunea învierii şi a vieţii veşnice.

Coşurile cadou pline cu bunãtãţi tradiţionale româneşti vă așteaptă să le dăruiţi celor dragi. Coșul cu merinde este darul special, care aduce belșug şi bunãstare.

Aşezãm cu drag pe mese pentru degustare produse tradiţionale de poveste, fãcute cu suflet de mâini harnice şi un pahar de vin dobrogean ce va cuceri orice iubitor de gusturi rafinate.

Tradiţia româneascã spune cã, dacã ai cozonac şi pascã pe masã înseamnã cã sãrbãtoreşti. Dacã le-aţi gustat în anii trecuţi, sigur ne vedem şi anul acesta, dacã nu, haideţi să le încercaţi la Festivalul Bunătăților de Paște, în cofetăriile Angelo, între 17-27 aprilie.

Drept mulțumire că pãşiţi alãturi de noi pe drumul spre rãdãcinile neamului nostru, am pregãtit pentru toţi reduceri* şi cadouri**:

* Taloane cu 10 % reducere pentru cozonac, pascã, vin şi coşuri cadou , pentru toţi cei care ne trec pragul şi cumpărã produse în perioada 17-27 aprilie. Taloanele cu reduceri se vor distribui în cele 11 zile ale festivalului.

** Tombolã cu premii, extragerea pe 3 mai, premiile sunt produse oferite de Cofetãriile Angelo, Vinuri de Măcin și Ornament de Vis.


Festivalul Bunătăților de Paște (17-27 aprilie) se desfășoară în cofetăriile Angelo din:

Constanța

Zona Tomis II, str. Mircea cel Bătrân , nr. 148, bl. MD9A, parter
Zona Tomis III, b-dul Tomis, nr. 289, bl. T 13, parter
Complex Dorally , b-dul Aurel Vlaicu , standul 14

Mangalia

Complex Ciocâia , str. 1 Decembrie

Parteneri eveniment : Vinuri de Măcin și Ornament de Vis

Vă așteptăm cu drag !

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii