Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Termen limită pentru a vă debranșa de la RADET(643)

RADET Constanţa anunţă că termenul-limită pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului pentru deconectarea/debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare este 10 septembrie.

Astfel, având în vedere că termenul prevăzut de lege pentru soluţionarea fiecărui dosar depus la registratura Regiei este de 30 zile, RADET Constanţa a luat această măsură de sistare a depunerilor cererilor de eliberare a avizului pentru deconectare/debranşare de la sistemul centralizat de termoficare pe 10 septembrie pentru că rezoluţia pentru fiecare caz în parte urmează a fi dată până pe 10 octombrie.

Potrivit unui comunicat de presă remis de RADET, după data de 10 septembrie se mai primesc doar completări la dosar, solicitate de către reprezentanţii regiei autorizaţi să analizeze şi să aprobe dosarele consumatorilor care solicită deconectarea/debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii