Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Deputatul PNL Bogdan Huțucă: Constanța este un oraș insipid, incolor, dar cu un potențial incredibil de dezvoltare.

Deputatul PNL Bogdan Huțucă: Constanța este un oraș insipid, incolor, dar cu un potențial incredibil de dezvoltare.(1050)

"În ultima zi din cadrul evenimentului Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă am pus accentul pe importanța mobilității urbane și a faptului că acest lucru lipsește cu desăvârșire în orașul Constanța. Am comparat Constanța cu Aradul, cu Oradea și ne-am dat seama că pentru a deveni un oraș ”smart” este nevoie în primul rând de o viziune și o deschidere către tehnologia digitală. Conectivitatea trebuie să fie facilă, iar toate zonele turistice să fie conectate la internet, să existe o conexiune permanentă între cetățeni, turiști și administrație publică.

Este greu să vorbești în acest moment în Constanța despre inovație și soluții ”smart” când de fapt orașul nu are nici măcar un PUG (Plan Urbanistic General) care să permită o dezvoltare coerentă și armonioasă din punct de vedere urbanistic și arhitectural.

Fondurile europene sunt de asemenea o experiență nefastă a actualei administrației publice locale, cel mai răsunător eșec fiind reabilitarea parcului arheologic, proiect care ar fi trebuit să fie implementat cu fonduri europene, dar a ajuns să fie plătit de toți constănțenii. Singura soluție pentru Constanța ar fi o administrație liberală care a demonstrat deja în restul județului cum se pot dezvolta comunități întregi cu fonduri europene. Deși avem 29 de primari liberali în județ, dintr-un total de 70, valoarea fondurilor europene atrase de PNL reprezintă mai bine de 70% din total.

Principala problemă a Constanței nu a fost lipsa oportunităților, ci mai degrabă o acută lipsă de viziune a Primăriei și Consiliului Județean Constanța. " a declarat pe pagina sa de socializare deputatul PNL Bogdan Huțucă.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii