Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic

Târgul de Turism Vacanţa Constanţa 2013 va avea loc în noiembrie(843)

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT) prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral - Delta Dunării, organizează, în perioada 1 - 3 noiembrie 2013, a treia ediţie a Târgului de Turism Vacanţa Constanţa 2013, la Maritimo Shopping Center.

Potrivit organizatorilor, la târg vor participa agenţii de turism, touroperatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România. Acestea vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru Crăciun 2013 şi Revelion 2014, precum şi discounturi şi oferte speciale pentru planificarea vacanţei în 2014.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii