Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Alătură-te initiativei  -Share Your Blood, Save a Life-!

Alătură-te initiativei -Share Your Blood, Save a Life-!(643)

Asociația de voluntari Junior Chamber International Constanța organizează sâmbătă, 31 august, o acțiune de informare și conștientizare privind importanța donării de sânge.

„Share Your Blood, Save a Life” reprezintă un demers care promovează spiritul de inițiativă, spiritul asociativ, curajul și contribuie la creșterea numărului de donatori din spitale.

Inițiativa este organizată împreună cu Societatea Națională de Cruce Roșie, filiala Constanța, SkirtBike Constanța și Tomis Bike Constanța.

Evenimentul va debuta la ora 09:00, pe faleza Cazinoului din Constanța, în foișorul din imediata apropiere a Comandamentului Marinei Militare, unde Crucea Roșie, filiala Constanța va susține gratuit un curs de prim ajutor pentru cei prezenți.

De la ora 10:00, vor fi împărțite pliante care conțin informații despre importanța și beneficiile donării de sânge.

Fie pe bicicletă, fie la pas, participanții la acțiune vor porni într-o paradă care are ca punct de destinație Parcul Tomis II. În această locație se va desfășura cel de-al doilea curs pentru acordarea primului ajutor susținut de Crucea Roșie, filiala Constanța.

„Nu sta deoparte! Fii un exemplu pentru cei din jur! Alătură-te și salvează vieți!” este mesajul organizatorilor.
Lista completă a centrelor de donare este disponibilă la adresa: http://n-avemsange.ro/centre-donare/

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii