Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Peace is Possible

Peace is Possible(818)

Vino cu noi să stabilim un nou record mondial!

JCI Constanța împreună cu partenerii săi vă invită în data de 21 Septembrie, începând cu ora 15:00, pe plaja Modern, să faceți parte din încercarea de a stabili un nou record Guinness. Ziua este în special aleasă pentru că în această dată se sărbătorește “Ziua Internațională a Păcii”, iar noi vom marca acest eveniment cu un “Semn al Păcii“ uman, demn de admirația întregii lumi.

Un alt motiv, și poate principalul pentru care am ales această zi este că JCI este creatorul campaniei internaționale “Peace is Possible“, prin care tineri de pretutindeni sunt îndrumați spre găsirea a noi modalități de menținere a unui climat armonios în comunitățile din care fac parte.

Recordul actual este de 1000 de persoane, dar noi vrem să depășim acest număr cu cât mai mult cu putință, și știm că dacă ne veți fi alături, suntem cu un pas mai aproape de a îndeplini visul.

De aceea avem nevoie de tine, și de toți cei care vor să ne fie alături în ziua în care vom trece Constanța pe filele “Guinness Book of Records“.

Informații suplimentare se vor găsi actualizate la minut pe site-ul evenimentului www.jciconstanta.ro dar și pe pagina de Facebook www.facebook.com/jciconstanta

Pentru informații suplimentare inițiatorul proiectului Cristian Munteanu vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0730 599 923.

Junior Chamber Internațional (JCI)
Junior Chamber Internațional (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără peste 130.00 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.

Printre membrii marcanți ai Junior Chamber Internațional s-au numărat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști preșe-dinți ai SUA: George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Junior Chamber Internațional România
În România, Junior Chamber Internațional s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară: București, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Cluj, Craiova, Prahova, Târgu Mureș, Galați, Suceava. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (Share Your Blood, Umanitară).

Be Better.™ Accesați pagina de internet www.jciconstanta.ro Vizitatați pagina de facebook JCI Constanța pentru a afla informații de ultimă oră despre evenimentele și proiectele JCI.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii