Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Peste 27.000 de trasee au fost efectuate până acum cu bicicletele puse la dispoziție în mod gratuit de Primăria Municipiului Constanța

Peste 27.000 de trasee au fost efectuate până acum cu bicicletele puse la dispoziție în mod gratuit de Primăria Municipiului Constanța(672)

Orice turist sau localnic poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT, un card de utilizator. Cu acest card, utilizatorul poate să ridice, de la cele 22 de stații amplasate în oraș, o bicicletă:

Promenada lângă Biserica Greacă
Zona str. Remus Opreanu – vis-à-vis de Comandamentul Marinei
Zona Poarta 1- Scări Termele Romane
Intersecția str. Mircea cel Bătrân cu str. Ștefan cel Mare
B-dul Ferdinand –lângă Parcul Arheologic
Sala Sportului – intrare parc
B-dul Mamaia –zona Capitol
Zona parc Tomis II
B-dul Tomis – B-dul Lăpușneanu zona ceas
Parc Tăbăcărie – intrare parc
Str. Cișmelei / str. Dispensarului
În parc - Hotel Oxford
Zona Hotel Perla
Zona Hotel Meridian- Hotel Doina
Zona Hotel Ovidiu
Zona Castel
Zona Hotel Iaki
Stația Rex
Zona Hotel Central
Zona Restaurant Dorna
B-dul Mamaia – zona Pescărie
Zona Delfinariu – complex comercial

Pentru a putea folosi echipamentul, utilizatorii trebuie să respecte mai multe condiții: trebuie să fie înregistrați în sistem, să se încadreze în intervalul orar 07:00-24:00, de luni până duminică, ultima închiriere se poate face cu maximum două ore înainte de închiderea centrului, la ora 22:00, echipamentul va putea fi ridicat şi returnat de la orice staţie de biciclete în regim self-service; utilizatorul poate închiria simultan doar o bicicletă. Bicicletele pot fi utilizate doar de persoanele de peste 14 ani, două ore, indiferent de numărul de închirieri zilnice. Intervalul minim între utilizări este de 10 minute. Nu pot fi subînchiriate, folosite la curse de biciclete, pentru transportul de pasageri sau în situații de vânt puternic sau furtuni.

Sistemul de bike-sharing va fi întrerupt în lunile de iarnă, cel puţin în perioada 1 decembrie - 1 martie, sau atunci când condiţiile meteo nu sunt favorabile.

Toate detaliile despre acest proiect le puteti afla și accesând site-ul www.blackseabike.ro.

De asemenea, utilizatorii au la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00), unde pot semnala orice problemă.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii