Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Primăria Municipiului Constanța susține producătorii locali!

Primăria Municipiului Constanța susține producătorii locali!(760)

Piețele agroalimentare administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța abundă în această perioadă de roșii, castraveți, vinete sau ardei de la producătorii locali, așa că acum este momentul prielnic să vă faceți provizii pentru iarnă. Oferta este variată și bogată, iar iarna va fi una lungă.

De aceea, noi vă invităm să vă aprovizionați din timp pentru a vă umple cămările și să puneți la păstrare tradiționala zacuscă, zarzavaturi pentru ciorbe, bulion sau suc de roșii. Doamna Ema este unul din producătorii locali care își aşteaptă clienţii în Piața Unirii cu produse de la Techirghiol, atât din solar, cât și din câmp – producție proprie. Roşiile sunt considerate „vedetele” sezonului, pentru că se vând cel mai bine, spune producătorul local. Pentru cine nu are timp să prepare conserve pentru iarnă, există și varianta să le cumpere gata făcute, direct din piață. Doamna Ema a adus spre vânzare bulion cu ardei kapia și suc de roșii, puse de anul acesta.
Spor la treabă tuturor gospodinelor!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii