Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Peste o tonă de produs petrolier confiscată la Cernavodă(925)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit doi cetăţeni români care transportau 1.230 litri produs petrolier fără documente justificative.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă aflaţi în misiune pe malul drept al Dunării, au observat o ambarcaţiune din fibră de sticlă, la bordul căreia se aflau doi cetăţeni români care transportau mai multe recipiente metalice.

Ajunşi la malul apei, cei doi bărbaţi au mutat recipientele într-o autoutilitară, marca Ford Transit, înmatriculată în Marea Britanie.

Poliţiştii de frontieră au procedat la controlul autoutilitarei şi identificarea bărbaţilor, doi cetăţeni români, domiciliaţi în judeţul Constanţa, cu vârste de 39 ani, respectiv 23 de ani.
Cu această ocazie au descoperit cantitatea de 1.230 litri produs petrolier, cu miros specific de motorină, pentru care pesoanele în cauză nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Pentru continuarea cercetărilor a fost ridicată întreaga cantitate de produs petrolier, evaluată la aproximativ 7.380 lei, precum şi autoutilitara, ambarcaţiunea, motorul acesteia, o pereche de rame din lemn şi un rezervor din material plastic, bunuri în valoare de aproximativ 18.400 lei
Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la delapidare şi tăinuire.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

axa
25-09-2013
http://www.telegrafonline.ro/1332453600/articol/193343/transport_ilegal_de_motorina.html

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii