Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Imortalizează centrul vechi și participă la un concurs inedit lansat de Primăria Municipiului Constanța!

Imortalizează centrul vechi și participă la un concurs inedit lansat de Primăria Municipiului Constanța!(654)

“Fotografii istoriei”
 

Cele mai reușite 12 instantanee cu elemente de detaliu ale clădirilor din inima Constanței, Zona Peninsulară, vor putea fi admirate într-un calendar on-line pentru anul 2020, în care vor fi punctate toate evenimentele importante pe care orașul nostru le desfășoară în cadrul proiectului european ALT/BAU- Transfer Networks Alternative Building Activation Units”, program care urmărește identificarea unor soluții pentru salvarea clădirilor de patrimoniu degradate din centrul vechi.

Regulamentul este simplu. Orice pasionat de fotografie este invitat să posteze poza pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea dedicată acestui concurs, iar clasamentul se va face în funcție de numărul de like-uri. Așadar, de astăzi, lăsați-vă purtați de imaginație pe străzile cu parfum de istorie din centrul vechi și surprindeți cele mai frumoase fotografii. Cele 12 fotografii din care va fi realizat calendarul vor fi selectate în funcție de numărul de aprecieri!

Concursul se desfășoară în perioada 25 octombrie - 8 noiembrie, iar fotografiile postate trebuie să aibă o rezoluție de minimum 6 MB.

   

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii