Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic

Se apropie ultima zi pentru plata impozitelor aferente semestrului II(758)

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa aduce la cunoştinţa contribuabililor că termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente semestrului al II-lea este 30 septembrie 2013.

Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, SPIT Constanţa recomandă contribuabililor să achite la termen impozitele şi/sau taxele datorate pentru: clădiri, teren, mijloace de transport, garaje, telefonie mobilă şi pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice în Constanţa.

Nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligaţiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent şi până la data stingerii sumei datorate inclusiv.

Amintim că obligaţiile datorate bugetului local Constanţa, pentru anul 2013 şi/sau anii anteriori, se pot achita la ghişeele unice ale instituţiei, la oficiile poştale, la agenţiile Garanti Bank şi la staţiile OMV din municipiul Constanta sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, prin sistemul Internet Banking, prin ordin de plată şi mandat poştal.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii