Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Unde ieșim în weekend?

Unde ieșim în weekend?(687)

Zdob și Zdub - turneu "Bestiarium" la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, vineri 08 noiembrie, de la ora 19:30

Turneul poarta numele ultimului album lansat de Zdob și Zdub, „Bestiarium”. Trupa Zdob și Zdub vine cu un strident si actual mesaj social întru atenționarea publicului către problemele ecologice, care invadează mediul. Albumul „Bestiarium” a fost compus, în mare parte, în timpul vacanțelor creative ale Zdubilor în Carpații Românesti, regiunea Oituz, Covasna. Unele piese sunt inspirate din folclorul autentic și din patrimoniul basmelor românești. Trupa intenționează să ofere un aport financiar și să organizeze un crowdfounding pentru achiziționarea și plantarea copacilor în câteva zone critice din Moldova și România.
Maestrii cross-overului, trupa Zdob și Zdub continuă cu succes și originalitate să îmbine diverse genuri muzicale.
Preț bilet: 70, 90 și 120 lei

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului continuă cu noi reprezentații. Orchestra TNOB „Oleg Danovski” va susține vineri, 08 noiembrie, de la ora 18:30, concertul simfonic sub bagheta dirijorului Antoine Marguier. Solist: Alessandro Taverna. În program sunt incluse lucrările Uvertura „Carnavalul roman”, op. 9 de Hector Berlioz, “Travel Notebook” pentru pian și orchestră de Alexey Shor și Simfonia nr.8 în Sol major, op.88 de Antonin Dvořák.
Sâmbătă, 09 noiembrie, de la ora 18:30, are loc o nouă reprezentație inclusă în ”Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului”- ”A whole new world”. Sub bagheta dirijorului Lucian Vlădescu pe scenă vor evolua soliștii Aida Pascu, Smaranda Drăghici, Daniela Vlădescu, Doru Iftene și Răzvan Săraru.
Duminică, 10 noiembrie, de la ora 18:30, publicul constănțean este invitat la spectacolul de balet „Crăiasa zăpezii” de J. Sibelius și E.Grieg. Regia și coregrafia îi aparțin lui Horațiu Cherecheș. Scenografia îi aparține Natalia Kornilova. Printre soliști se numără: Mayu Takahashi, Irina Mihaiu, Adrian Mihaiu, Douglas Stewart, Mayura Takase, Daia Kashiwaba, Keito Shimomura, Ryan Brown, Cătălina Iliescu, Bogdan Bîrsănescu, Mizuki Kubota, Yuria Soeta.

Prima întâlnire oficială din acest sezon dintre BC Athletic Constanța și CSM Galați

Vineri, 8 noiembrie, Gladiatorii din Tomis primesc vizita celor de la CSM Galați, echipă pe care au întâlnit-o și în perioada de pregătire din presezon. Meciul se va disputa la Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 19:00.

Liga a II-a de fotbal

FC Farul Constanța întâlnește CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, sâmbătă, 09 noiembrie, de la ora 11:00, pe stadionul Gheorghe Hagi.

Academia HC Dobrogea Sud

Sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 11:00, HC Dobrogea Sud susține meciul cu Axiopolis Cernavodă, la Sala Sporturilor din Constanța. Duminică, 10 noiembrie, de la ora 13:00, HC Dobrogea Sud va juca împotriva celor de la CSU Pitești.

Meci spectaculos în Seria B a Diviziei A la handbal feminin

CSU Neptun se pregătește de un nou meci tare. Sâmbătă, 9 noiembrie, ora 13:00, fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie întâlnesc HC Dinamo București la Sala Sporturilor din Constanța.

 

  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii