Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
2 zile de maraton cinematografic

2 zile de maraton cinematografic(616)

Aventura filmelor continuă la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și în acest sfârșit de săptămână. Urmează două zile de maraton cinematografic pentru constănțeni.

Filmul de animație „Cenușăreasa și prințul misterios”, regizat de Lynne Southerland și Paulette Victor-Lifton, deschide seria de proiecții, sâmbătă, 09 noiembrie, de la ora 12:00. Producția va fi prezentată și duminică, 10 noiembrie, de la ora 15:00.
Cenușăreasa descoperă un secret care o va tulbura: o vrăjitoare malefică l-a transformat pe prinț într-un șoricel și l-a înlocuit cu o sosie. Acum, Cenușăreasa și prietenii ei sunt hotărâți să-l salveze pe prințul adevărat și să-l ajute s-o învingă pe vrăjitoarea cea rea. În distribuție: Cassandra Morris, Chris Niosi, R. Martin Klein, Tony Azzolino, Kirsten Day
Preț bilet: 24 lei întreg, 6 lei copii/elevi/studenți, 12 lei pensionari.

De la ora 15:00, „Familia Addams” revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Filmul regizat de Greg Tiernan și Conrad Vernon este o comedie de acțiune ce spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieți încep să fie serios afectate odată ce sunt puși față în față cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams. În distribuție: Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac, Finn Wolfhard, Allison Janney, Aimee Garcia și Nick Kroll.
Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.

Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează în „Maleficient: Suverana Răului” care va prezentat publicului, sâmbătă, 09 noiembrie, de la ora 17:30 și duminică, 10 noiembrie, de la ora 20:00. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Din distribuție fac parte: Juno Temple, Ed Skrein, Angelina Jolie, Elle Fanning și Michelle Pfeiffer.
Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.

Arnold Schwarzenberger, Mackenzie Davis, Linda Hamilton și Natalia Reyes sunt protagoniștii peliculei ”Terminator: Destin întunecat”, film care va putea fi vizionat sâmbătă, 09 noiembrie, începând cu ora 20:00 și duminică, 10 noiembrie, de la ora 17:30. Lungmetrajul SF Regizat de Tim Miller spune povestea lui Sarah Conner care face echipă cu câțiva agenți pentru a lupta împotriva lui T-1000.
Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.

Norm de la Polul Nord: O aventură urieșească” va fi proiectat duminică, 10 noiembrie, de la ora 12:00.
Întregul Nord zumzăie de pregătirile febrile pentru nunta bunicului lui Norm. Dar ceva necurat se petrece în Munții Cețoși, așa că Norm își adună prietenii ca să cerceteze îndeaproape ce se întâmplă acolo. Așa dau peste Jin, un arheolog care a aterizat forțat în timp ce încerca să recuperez un artefact antic care fusese furat de fostul său partener, Dexter. Rănit și slăbit după accident, Jin îi cere lui Norm să-i promită că va recupera el prețiosul obiect antic și că i-l va duce nepotului său, Chen, la Universitatea din Beijing. Norm este acum într-o cursă contracronometru, căci trebuie să găsească artefactul, să îl livreze, dar și să ajungă la timp la ceremonia nunții bunicului său. Regia este semnată de Richard Finn și Tim Maltby. Din distribuție fac parte: Michael Dobson, Simon Hayama, Cole Howard, Maya Kay, Andrew Toth.

Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.

Informațiile legate de programul de vânzare al biletelor sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.cmeptjc.ro/, pe pagina de Facebook sau direct la casieria centrului, din bulevardul Ferdinand, nr.56 (fostul Cinema Republica).
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii