Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
- Poveste de Crăciun - la Constanța, târgul sărbătorilor de iarnă desfășurat concomitent indoor și outdoor!

- Poveste de Crăciun - la Constanța, târgul sărbătorilor de iarnă desfășurat concomitent indoor și outdoor!(442)

Primăria Municipiului Constanța și Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” vă invită la o frumoasă „Poveste de Crăciun”.

Evenimentul va avea loc între 05 și 24 decembrie 2019 în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și în Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare, nr.15 ( zona Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”) .

În parc, în căsuțele din lemn decorate festiv, constănțenii pot găsi produse românești, de la cozonaci, dulcețuri, plăcinte, brânzeturi până la mezelurile tradiționale care nu lipsesc de pe masa niciunui român în ziua de Crăciun. Tot de aici puteți achiziționa produse de artizanat și haine sau căciuli de blană.

În târgul indoor, din Galeria de Artă, cei interesați vor descoperi un magazin cu specific de Crăciun. Aici pot admira și cumpăra decorațiuni, articole vestimentare create de designerii constănțeni, bijuterii sau cărți pentru copii, dar și prăjituri, cafea sau produse gourmet. Tot aici, dacă doriți, puteti să participați, contra cost, la o ședință foto de Crăciun, iar în weekend, cei mici îl vor întâlni pe Moș Crăciun și-i vor putea transmite toate dorințele.

În cadrul târgului se va desfășura o campanie umanitară, sub sloganul „Împarte povestea ta de Crăciun”. La pavilionul de pensionari din parc, vizitatorii vor putea dona alimente neperisabile, jucării, precum și articole de îmbrăcăminte noi sau în stare foarte bună, care vor merge în Ajun de Crăciun la copiii și tinerii din centrele de plasament constănțene.

Și surprizele continuă. În fiecare weekend, parcul va răsuna de colinde, vor avea loc spectacole atât pentru cei mici cât și pentru cei mai mari, Moș Crăciun nu va lipsi nici el și îi va asigura încă o dată pe copii că nu îi va ocoli nici anul acesta.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii