Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii

Ştefan Bănică dă startul turneului „Alerg printre stele” de la Constanţa(1630)

Ştefan Bănică le dă întâlnire fanilor săi constănţeni pe 2 noiembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul din Constanţa va deschide turneul naţional de amploare, care se va desfăşura pe parcursul lunii noiembrie în 10 dintre cele mai importante oraşe din ţară şi care va purta numele celui mai recent single semnat Ştefan Bănică – „Alerg printre stele” .

„De-abia aştept să ne vedem în luna noiembrie la concertele turneului 2013 - Alerg printre stele - şi să ne bucurăm unii de alţii. Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceţi atmosferă! Împreună putem crea seri de neuitat. Vă aştept cu mic, cu mare să alergăm printre stele, să fim liberi, să uităm pentru două ore de toate grijile şi să ne sărbătorim prin muzică”, a declarat Ştefan Bănică.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, la Agenţia de pe Bulevardul Tomis şi online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro. Biletele se pot achiziţiona la preţul de 100 de lei categoria VIP şi 80 lei categoria I.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii