Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Măsuri speciale la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase Constanța pentru reducerea riscului de îmbolnăviri prin afecțiuni respiratorii acute

Măsuri speciale la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase Constanța pentru reducerea riscului de îmbolnăviri prin afecțiuni respiratorii acute(482)

Accesul vizitatorilor a fost limitat iar bolnavii sunt izolați pe tipuri de afecțiuni pentru prevenirea răspândirii infecțiilor.

 Dr. Stela Halichidis- managerul Spitalului Municipal de Boli Infecțioase Constanța: “Am înregistrat în ultima perioadă peste 40 de cazuri de gripă. Chiar dacă NU ne confruntăm cu o epidemie, am luat măsura de restrângere a vizitelor și încercăm să izolăm bolnavii pe tipuri de afecțiuni.

Recomandăm populației să păstreze regulile de igienă, să evite locurile aglomerate, mai ales pentru copiii mici care nu au imunitatea formată.

Gripa are perioadă de incubație foarte scurtă. Cei care intră în contact cu virusul prezintă febra, tuse, dureri musculare, osoase, dureri ale globilor oculari. La apariția primelor simptome este bine ca pacienții să se prezinte la medic pentru stabilirea tratamentului adecvat.”

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii