Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Femeile liberale au celebrat Unirea Principatelor Române

Femeile liberale au celebrat Unirea Principatelor Române(559)

Unirea Principatelor Române și actul constitutiv al României moderne au fost marcate vineri, 24 ianuarie a.c., de Organizația Femeilor Liberale Municipiul Constanța printr-un eveniment document desfășurat la Muzeul Militar Național "Regele Ferdinand" Filiala Constanța.

Manifestarea a debutat cu un Te Deum oficiat de un sobor de preoți la Biserica Militară "Sfinții Împărați Constantin și Elena" și a continuat la Muzeul Militar Național "Regele Ferdinand" Filiala Constanța.

"24 Ianuarie Mica Unire" a beneficiat de prezența unor invitați de marcă precum dr. Costin Scurtu, directorul Muzeului Militar Național "Regele Ferdinand" Filiala Constanța, istoricul Ioan Moiceanu, Luciana Șerban și lectorul universitar Mirela Voicu care, împreună cu corul Colegiului Național "Constantin Brătescu" din Constanța au încântat audiența cu un recital muzical deosebit.

Alături de cei prezenți au fost Prefectul Județului Constanța, George Niculescu, președintele Organizației Județene PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă dar și consilieri locali, județeni și membri ai PNL Constanța.

"Am vrut să nu lăsăm să treacă neobservată această zi importantă pentru toată națiunea română. Mă bucur că sala a fost plină și constănțenii au venit să sărbătorească împreună cu noi Unirea Principatelor Române căci faptele înainte-mergătorilor noștri sunt cele care ne permit să fim astăzi mândri că suntem români", a declarat Adriana Câmpeanu, președintele OFL Municipiul Constanța.

Evenimentul a fost organizat sub patronajul Instituției Prefectului Județului Constanța.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii