Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
IUBESC FEMEIA!

IUBESC FEMEIA!(1285)

Nu vă faceţi alt program pentru seara de sâmbătă, 7 martie, pentru că sunteţi aşteptaţi la cea mai frumoasă petrecere, în Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE din Eforie!

Celebrăm FEMEIA!

Maestrul Ionel Tudorache revine la Eforie, Restaurant Pescãresc  ÎNTRE APE  însoțit de Taraful lui de aur, pentru a fi parte la o petrecere de zile mari în care minunatele doamne din viața noastrã sãrbãtoresc Ziua Femeii. Muzica lãutãreascã așa cum vine ea de la origini, vă va antrena și vã va scoate la dans.

Așadar, seara asta-i seară mare! Chef și petrecere cu cântecele îndragite de noi toți, alături iubitele noaste doamne și domnișoare!

Maestrul Ionel Tudorache, perla muzicii lăutărești autentice, acompaniat de Taraful său!

Sâmbătă, 7 martie, de la orele 19.30,  Restaurantul Pescăresc  "ÎNTRE APE ", vã așteaptã cu surprize, cu preparate sofisticate și nobile vinuri, sã vã distrați așa cum ați fãcut-o mereu...
 

Biletele sunt deja disponibile atât pentru cei ce vor să le achiziționeze apelând numãrul de telefon al restaurantului - 0728328082, cât și din Constanța sau Mangalia, apelând numãrul 0766765889.

Locurile sunt limitate !


Suport artistic 100 lei/pers
Tarif meniu 80 lei/pers

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii