Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Primarul Cristian Radu s-a întâlnit cu reprezentanţii RAJA, pe tema situaţiei din Mangalia

Primarul Cristian Radu s-a întâlnit cu reprezentanţii RAJA, pe tema situaţiei din Mangalia(793)

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, împreună cu liderii Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari (FAP) din localitate şi ai Asociaţiilor neafiliate la Federaţie au avut, recent, o întrevedere cu reprezentanţii conducerii RAJA Constanţa pentru a găsi soluţii la problemele cu care se confruntă locuitorii oraşului.


“Am discutat cu directorul adjunct RAJA, Aurel Presură, despre contorizarea fiecărei scări de bloc, o notă de fundamentare a preţului apei, precum şi despre primirea buletinelor periodice de analiză a apei, odată cu facturile, pentru a se evita divergenţele de opinie între locatari şi Asociaţii, pe marginea acestor subiecte”, a precizat edilul Mangaliei.

În cadrul întâlnirii, s-a mai analizat problema inundării unor subsoluri, situate sub nivelul coloanelor de canalizare stradală, precum şi stabilirea clară a apartenenţei căminelor şi apometrelor.

“Am mai cerut TVA redusă la apă, curăţarea, şi decolmatarea coloanelor stradale de colectare a apelor pluviale, dar şi o explicaţie clară privind preţul apei potabile”, a menţionat şi preşedintele FAP, Vlad Urse.
Potrivit acestuia, unele solicitări au fost rezolvate pe loc, în sensul că, de acum înainte, facturile se vor ridica direct de la Centrul Zonal RAJA Mangalia, iar buletinele de analiză a apei se vor distribui trimestrial, odată cu facturile.

În ceea ce priveşte căminele şi aparatele de măsură, s-a stabilit că acestea aparţin RAJA Constanţa. Reprezentanţii instituţiei au dat asigurări că în cel mai scurt timp vor formula răspunsuri scrise la toate celelalte solicitări ale locuitorilor Mangaliei. Totodată, cele două părţi au convenit ca aceste întâlniri să aibă loc trimestrial.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii