Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Primarul Cristian Radu, prezent la sărbătorirea Zilei Pensionarilor

Primarul Cristian Radu, prezent la sărbătorirea Zilei Pensionarilor(748)

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a fost alături de pensionarii oraşului, care s-au reunit, astăzi, într-un cadru festiv pentru a sărbători Ziua Persoanelor Vârstnice.

Cu acest prilej, municipalitatea a oferit tuturor persoanelor în vârstă o masă caldă la Cantina Socială, din incinta Liceului "Ion Bănescu". Pensionarii prezenţi au servit, alături de primar, o porţie de fasole cu cârnaţi, atmosfera fiind întreţinută de un artist local, care i-a invitat la dans pe toţi cei din sală, după servirea mesei.

În discuţia cu persoanele vârstnice, edilul Cristian Radu a dat asigurări că în iarna care urmează nu vor mai fi probleme cu furnizarea agentului termic, întrucât toate centralele din Mangalia vor fi alimentate cu gaz.

"De asemenea, vă asigur că preţul gigacaloriei nu se va majora, ca în alte localităţi. În Mangalia, gigacaloria rămâne 295 de lei, iar de anul viitor, facem eforturi pentru a reduce aceste costuri către populaţie", a subliniat primarul.

Cu aceeaşi ocazie, s-a mai discutat despre aplicarea noilor prevederi legale privind câinii fără stăpân, amenajarea unui parc şi loc de joacă pentru copii pe terenul eliberat de fosta staţie de betoane a COMCM, precum şi despre izolarea termică a blocurilor.

"Subiectul anvelopării este unul presant pentru municipalitate întrucât căutăm cele mai bune soluţii pentru ca populaţia să plătească puţin sau chiar deloc, în cazurile sociale. Suntem încrezători că în cel mai scurt timp vom definitiva proiectul la care lucrăm acum, iar din primăvară vom demara un amplu proces de reabilitare termică a blocurilor din Mangalia, dar în baza unui proiect unitar, la nivelul întregului oraş", a explicat edilul Cristian Radu.

El a mai spus că asistenţa socială pentru persoanele în vârstă şi persoanele cu handicap reprezintă o prioritate a actualei conduceri administrative a oraşului. Din acest motiv, se caută permanent soluţii pentru ca pensionarii să fie sprijiniţi în cazul proiectelor comunitare necesare în dezvoltarea locală.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii