Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

RADET începe probele la rece(676)

Începând cu data de 7 octombrie 2013, RADET Constanţa va începe procedura de încărcare a instalaţiilor de încălzire şi efectuarea probelor la rece.

Astfel, în funcţie de evoluţia temperaturilor exterioare din zilele ulterioare acestei date, cei de la RADET vor stabili şi data începerii furnizării încălzirii în municipiul Constanţa.

„Facem apel la consumatorii noştri, asociaţii de proprietari, agenţi economici şi consumatori casnici, să îşi ia măsurile necesare specifice pentru finalizarea lucrărilor pe instalaţiile interioare, în scopul prevenirii unor inundaţii nedorite odată cu umplerea instalaţiilor RADET

Recomandăm consumatorilor care nu au instalaţia interioară terminată să manevreze în poziţia închis, vanele de la branşament sau de la grupul de măsură al energiei termice”, se spune într-un comunicat de presă transmis de RADET Constanţa.

Pentru informaţii suplimentare, consumatorii pot suna la Dispeceratul RADET care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0241.616.792.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii