Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Roata panoramică de la malul mării a devenit deja un punct de atracție pentru turiști și constănțeni!

Roata panoramică de la malul mării a devenit deja un punct de atracție pentru turiști și constănțeni!(1289)

Mii de oameni au admirat deja peisajul fantastic de la înălțimea de 36 de metri.

Roata gigant, amplasată în apropierea falezei de la Cazino este una dintre cele mai mari instalații de acest gen fabricate de constructorul italian.

David Lamborghini – constructorul roții panoramice: “De mai bine de 50 de ani, familia mea produce astfel de atracții pentru parcurile de divertisment.

Aceasta este una dintre cele mai mari roti panoramice pe care le am construit. Are o înălțime de 36 de metri, 26 de cabine, pot urca părinți, copii, bunici, toată familia, are o cabina pentru persoane cu dizabilități, dar și o cabina VIP.

De la acesta înălțime se poate admira panorama fantastica pe care o aveți aici in Constanta.

Mulțumim Primăriei Municipiului Constanța pentru ca ne a oferit posibilitatea si sprijinul de a instala această roata în acest loc superb, unul dintre cele mai mari si mai frumoase porturi din Europa".


Toți cei care au făcut deja o plimbare în roata panoramică s-au declarat absolut încântați de priveliștea spectaculoasă care poate fi admirată de la 36 de metri înălțime.

 

“Pentru noi cei care venim în vizită la Constanța este un punct de atracție. Ce e mai frumos decât să vezi peisajul, portul, orașul, Cazinoul.

Este foarte frumoasă, este ceva nou pentru noi, vedem altceva este super să ne bucurăm de această panoramă”.


Prețul unui bilet în roata panoramică “Tomis Eye” așa cum au numit-o deja constănțenii, costă 20 de lei. Elevii de nota 10 și persoanele cu dizabilități au gratuitate iar pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Programul de funcționare este următorul:

        - Luni -17:00-01:00

         -Marți- Vineri – 10:00-13:00, 17:00 -01:00

         -Sâmbătă, duminică 10:00 -01:00

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii