Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Mamaia devine capitala modei pentru copii!

Mamaia devine capitala modei pentru copii!(1177)

Toți iubitorii de fashion, copilărie si adolescență sunt invitaţi să participe la Festivalul de modă pentru copii „Kids Summer Fashion Week 2020” care se va desfășura în perioada 22 – 23 august, de la ora 20:00, în Piata Cazino din stațiunea Mamaia.

Evenimentul organizat de Asociația „Bulevardul Culturii” și finanțat de Primăria Municipiului Constanța va aduce pe podium designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți și va fi prezentat de actorul Stelian Milu.

Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii și adolescenți, impuse de designeri şi branduri de renume din Romania si nu numai. Evenimentul se bucura de prezența pe catwalk a colecțiilor designerilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Luna Morgaciova, Alexandru Raicu, Two Kids, Shine Boutique, I – Fashion, Nor Clothing, Emma Concept Wear, Svetlana Karahan, La Donna by Cătălin Botezatu, SDA Kids Wear. La acest eveniment hair styling-ul va fi asigurat de către specialiștii de la MM Boutique care cu această ocazie vor prezenta ultimele trend-uri de coafuri si tunsori pentru copii și adolescenți. Invitați speciali: balerinii Studioului de Balet pentru Copii si Tineret al Operei Naționale Române coregrafiați de Magda Rovinescu, Copii talentați WCOPA România și solista adolescentă Raisandra.

„Kids Summer Fashion Week” este singurul eveniment estival de modă pentru copii și adolescenți din România, recunoscut de Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii.

În cadrul Festivalului de modă pentru copii „Kids Summer Fashion Week”, nu se percepe nici o taxă. Accesul la eveniment este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile.

Pentru evenimentul care se va desfașura în Piața Cazino – Mamaia vor fi implementate următoarele măsuri împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2:

- Perimetrul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat cu garduri de protecție, iar scaunele pentru spectatori vor fi amplasate la o distanță de 2 metri. Locurile disponibile sunt limitate;

- Accesul publicului la eveniment se va face gratuit cu respectarea tuturor normelor privind distanțare fizică;

- Accesul publicului la eveniment se face între orele 19:00 – 20:00, pe o intrare delimitată în Piața Cazino din Mamaia: Intrarea A (Punct de reper Cazino Mamaia);

- La punctul de intrare, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată, sau accesul celor care au temperatura mai mare de 37,3°C;

- Fiecare spectator va primi o mască de protecție respiratorie, valabilă pentru seara respectivă;

- Prin participare, spectatorii își asumă responsabilitatea că vor urma îndrumările organizatorilor pentru a se putea bucura de eveniment în deplină siguranță;

- Purtarea măștii este obligatorie;

- Distanțarea fizică este obligatorie;

- Dezinfectarea mâinilor în spațiile special amenajate este obligatorie.

În ceea ce privește accesul artiștilor în backstage, acesta se va face pe intrări separate de ale spectatorilor. De asemenea, vor fi respectate toate măsurile privind triajul, completarea Declarației pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus SARS-CoV-2, purtarea măștii, distanțarea fizică și dezinfectarea mâinilor.        

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii