Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
SPECTACOLUL „CARAMITRU-MĂLĂELE - CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE”
A FOST REPROGRAMAT DUMINICĂ, 6 SEPTEMBRIE, LA ACEEAȘI ORĂ

SPECTACOLUL „CARAMITRU-MĂLĂELE - CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE”
A FOST REPROGRAMAT DUMINICĂ, 6 SEPTEMBRIE, LA ACEEAȘI ORĂ(578)

Teatrul de Stat Constanța anunță REPROGRAMAREA spectacolului „CARAMITRU-MĂLĂELE - CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE”, din cauza prognozei meteo nefavorabile pentru această seară.

Așadar, reprezentația se va desfășura DUMINICĂ, 6 SEPTEMBRIE, DE LA ORA 20.30, LA TEATRUL DE VARĂ SOVEJA.

*****************

Spectacolul „CARAMITRU-MĂLĂELE - CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE” aduce pe scenă două legende în viață ale teatrului românesc, ION CARAMITRU și HORAŢIU MĂLĂELE, care, acompaniați de un muzician de excepție, ADRIAN NAIDIN se întâlnesc într-un duel de vorbe de duh, versuri alese, umor fin și muzică desăvârșită.

Mereu surprinzător, mereu diferit și mereu de excepție, „Caramitru Mălăele, câte-n lună și în stele” este un spectacol de improvizație… „pentru că improvizația este, de fapt, starea de grație a actorului”, cum spune Horațiu Mălăele. Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos și ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și iscusință, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Eminescu sau Topârceanu.
Dialogul este întregit de replicile muzicale pline de căldură și culoare ale violoncelistului Adrian Naidin. Cu vocea sa deosebită și tehnica desăvârșită, Adrian Naidin i-a impresionat întotdeauna pe iubitorii de muzică. Sună ca o întreagă orchestră uneori, iar alteori pictează sau șoptește versuri.

*****************

Accesul la spectacol este pe baza de BILETE ce pot fi achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro , fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (Bulevardul Ferdinand Nr. 11).
 

Programul casei de bilete de la Teatrul de Stat Constanța este miercuri – duminică, orele 9:00 – 12:00, 16:00 – 21:00

*****************

Reamintim că Stagiunea Estivală BestSummerArtFEst – BE.SAFE – Constanța 2020, organizată de Teatrul de Stat Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și Primăriei Municipiului Constanța, cuprinde evenimente culturale diverse, ce se desfășoară în spații adecvate, în aer liber. Partenerii stagiunii sunt Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța și Centrul Cultural Județean „Theodor T. Burada”. Sponsorii evenimentului sunt: AQUA CARPATICA, DOMENIILE S MBUREȘTI, CRAMELE RASOVA, FLORĂRIILE MAGNOLIA

 

Sănătatea populației rămâne prioritatea numărul unu, așadar toate evenimentele din cadrul stagiunii au loc cu respectarea strictă a normelor de protecție împotriva contaminării cu Coronavirus.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii