Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Alexa poate fi salvată! Haideți la Târgul caritabil din Parcul Tăbăcărie, s-o ajutăm și noi!

Alexa poate fi salvată! Haideți la Târgul caritabil din Parcul Tăbăcărie, s-o ajutăm și noi!(659)

Am primit la Redacție, zilele trecute, un mesaj înduioșător și dramatic, pe are-l transmitem integral:

 

"Eu sunt Verginia Vintu, mama Alexei, care pentru a supraviețui, are nevoie de cel mai scump tratament din lume.

La 11 luni, copiii învață să facă primii pași, însă fetița mea, Alexa, duce zi de zi o luptă cu destinul. La câteva săptămâni după ce s-a născut, a fost diagnosticată cu Amiotrofie Musculară Spinală tip 1, o boală genetică rară și necruțătoare. Fără tratament, speranța de viață a copiilor cu acest diagnostic este de 18-24 de luni. Există un singur tratament care poate opri boala, însă acesta costă 2.1 mil. de dolari.

Împreună cu mulți oameni buni, am strâns 833.710 $, dar mai este nevoie de mult până când vom ajunge la suma finală. Este o sumă prea mare pentru noi, iar Alexandra duce pe umerii ei firavi o luptă de supraviețuire prea mare  în fiecare zi, prin terapii, ore de gimnastică și tratamente.

Rugamintea mea, ca mamă. este să ne ajutați să o salvăm pe Alexa și vă invităm la Târgul caritabil din Constanța, parcul Tăbăcăriei, zona Cetate, aproape de restaurantului Chers, în data de 12 și 13 Septembrie, orele 10.00- 20.00.

Vă așteaptă premii, tombole, diveritisment pentru copii, zâna, fotograf, iar banii adunați vor merge catre tratamentul Alexei.

Invitat special va fi cântărețul de muzică grecească din Constanța, Ionuț Galani, împreună cu Ansamblul Astetia, sâmbătă la ora 14.00. Iar de la ora 14.30, va dansa ansamblul de dansuri turcești Dalikalilar, Constanța.

Le mulțumim din suflet tuturor sponsorilor pentru minunatele produse și vouchers.

Multumim de asemenea și dlui Andrei Popescu pentru implicare și fără de care acest anunț nu era auzit în orașul Constanța.

De asemenea, ne găsiți pe paginile oficiale de Facebook Save Alexa

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii