Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Mâine este ultima zi pentru plata taxei hoteliere

Mâine este ultima zi pentru plata taxei hoteliere(909)

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa aduce la cunoştinţa contribuabililor că taxa hotelieră se încasează de persoanele juridice prin intermediul cărora se realizează cazarea, odată cu luarea în evidenţă a persoanelor cazate şi se virează lunar la bugetul local, până la data de 10 a lunii în curs pentru luna precedentă.

Pentru unităţile de cazare amplasate în Constanţa şi Sat Vacanţă, taxa hotelieră se calculează prin aplicarea cotei de 1% la valoarea totală a cazării, respectiv pentru întreaga perioadă de şedere, iar pentru cele situate în staţiunea Mamaia, prin aplicarea cotei de 1% la tariful de cazare datorat pentru o singură noapte, indiferent de perioada reală de cazare.

Depunerea peste termen a declaraţiilor-decont privind sumele încasate reprezentând taxa hotelieră, nedepunerea declaraţiilor-decont privind sumele încasate reprezentând taxa hotelieră, nereţinerea, potrivit legii, de către plătitorii obligaţiei fiscale, a taxei hoteliere şi reţinerea şi nevărsarea în totalitate, de către plătitorii obligaţiei fiscale a taxei hoteliere constituie contravenţie.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii