Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Cinci copii proveniţi din centre sociale, botezaţi la Cumpăna

Cinci copii proveniţi din centre sociale, botezaţi la Cumpăna(719)

Primăria comunei Cumpăna organizează mai multe evenimente prilejuite de apropierea sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva. Sărbătoarea va începe vineri, de la ora 17.00 când va avea loc Sfântul Maslu şi va continua duminică, la ora 8.30 cu Sfânta Liturghie Arhierească, oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Conform programului organizatorilor, de la ora 11.30 va avea loc botezul a cinci copii proveniţi din centre de asistenţă socială. Evenimentul va fi urmat de inaugurarea şi sfinţirea capelei mortuare din localitate.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a declarat că sărbătoarea va continua şi luni, 14 octombrie, de la ora 8.00, când toţi cei prezenţi vor participa la Sfânta Liturghie prilejuită de hramul bisericii Sfânta Cuvioasa Parascheva, care va fi încheiată cu o agapă frăţească, oferită de Primăria Cumpăna unui număr de 1.000 de oameni invitaţi la acest periplu duhovnicesc.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii