Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Toamna pe bicicletă! CT BIKE, peste 8.000 de trasee efectuate în ultima lună!

Toamna pe bicicletă! CT BIKE, peste 8.000 de trasee efectuate în ultima lună!(768)

✅Chiar dacă temperaturile au mai scăzut în ultima perioadă, acest lucru nu i-a împiedicat pe pasionații de ciclism să folosească cele 390 de biciclete puse 🆓gratuit la dispoziție de Primăria Constanța.

🔝În 2020, de când a repornit sistemul, au fost efectuate 64.400 de trasee, iar durata medie a unui traseu a fost de 53 de minute.

💳Anul acesta încă 4909 constănțeni și turiști s-au prezentat cu cartea de identitate la ghișeele de informații ale agențiilor SPIT pentru a solicita un card CT BIKE. În total, au fost emise 13.790 de carduri.

☎️Dacă în timpul utilizării bicicletei întâmpinați orice fel de probleme, aveți la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00).

📹📹Reamintim faptul că toate stațiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale.

😷🧼Vă recomandăm să respectați normele elementare de igienă atunci când folosiți bicicleta:

🔹Spălați-vă pe mâini înainte și după folosirea bicicletei. Dacă nu aveți această posibilitate folosiți gel antibacterian sau șervețele umede. Eventual, puteți inclusiv să folosiți mănuși;
🔹Atunci când strănutați sau tușiți folosiți un șervețel, iar dacă nu aveți la îndemână, este recomandat să o faceți în cot, nu în palme;
🔹După ce ați ajuns la destinație, asigurați-vă că nu lăsați șervețele sau gunoaie în coșul bicicletei;
🔹Evitați să vă atingeți fața!

#ctbike #constanta 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii