Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

RADET a făcut sondaj printre constănţeni şi a decis să nu furnizeze, deocamdată, căldură(779)

RADET Constanţa a realizat un sondaj de consultare a opţiunilor consumatorilor importanţi, Asociaţii de proprietari şi Inspectoratul Judeţean Şcolar, în vederea stabilirii datei de începere a furnizării încălzirii în municipiul Constanţa.

Astfel, pentru pornirea instalaţiei de încălzire s-au pronunţat 26 de Asociaţii de proprietari care sunt dispersate pe raza celor 135 de puncte termice ale RADET Constanţa. Pentru varianta de răspuns „Nu, deocamdată” s-au pronunţat 197 de Asociaţii de proprietari. Pentru alte răspunsuri s-au pronunţat 23 de Asociaţii de proprietari care au avut opţiuni de genul: lasă la latitudinea RADET data furnizării; să se furnizeze încălzire pe timpul nopţii sau nu se pot pronunţa până când nu sunt consultaţi membrii Asociaţiei de proprietari.
Toate aceste răspunsuri sunt semnate şi ştampilate de reprezentanţii Asociaţiilor de proprietari care au răspuns la sondaj.

„Având în vedere rezultatul acestui sondaj, îi anunţăm pe consumatorii noştri că RADET Constanţa va proceda la amânarea cu câteva zile a momentului începerii furnizării încălzirii, urmărind cu atenţie evoluţia temperaturilor exterioare care va determina momentul începerii furnizării încălzirii în municipiul Constanţa”, transmit reprezentanţii regiei.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii