Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Tinerii din Cumpăna, încurajaţi să practice voluntariatul(672)

În localitatea Cumpăna va avea loc, mâine, între orele 8.00-10.00, lansarea Grupului Local de Tineret Cumpăna, ca filială a Asociaţiei Locale de Tineret, organizaţie neguvernamentală naţională care implementează şi dezvoltă voluntariatul în rândul tinerilor din România.

Evenimentul este împărţit în trei secţiuni: o oră de joacă la sala de sport, realizată de tinerii voluntari din Cumpăna şi invitaţii lor, voluntari din negru Vodă şi Constanţa. Urmează o masă rotundă la sala de festivităţi a Căminului cultural din localitate şi planificarea acţiunilor în reţea, activitate realizată de voluntari, la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, în laboratorul AEL.

Acţiunea face parte dintr-un parteneriat de colaborare al Primăriei Cumpăna şi liceul din localitate cu Asociaţia Grupurilor locale de Tineret, în cadrul căruia au fost formaţi mai mult de 20 de tineri în tabere naţionale şi cursuri locale.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii