Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Se prelungește sistarea furnizării apei în urma unei noi avarii survenite  pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța!

Se prelungește sistarea furnizării apei în urma unei noi avarii survenite pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța!(477)

În jurul orei 14.30 s-au finalizat lucrările de remediere a avariei survenite astăzi - 28 mai 2021, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe Șoseaua Mangaliei nr.55. Imediat s-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei potabile însă, în scurt timp, a fost descoperită o nouă avarie, la o distanță de aproximativ 300 m față de prima lucrare, pe aceeași conductă. În prezent, echipele de intervenție desfășoară lucrări de remediere a acesteia, prin urmare, s-a sistat din nou furnizarea apei în zonă, până în jurul orei 22.00.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Șos. Mangaliei – Școlii – bd. 1 Mai – Caraiman – Șos. Mangaliei cu străzile adiacente, dar și Portul Constanța.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp.   

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii