Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Chiar astăzi puteți alege să salvați vieți omenești, devenind donatori de sânge!

Chiar astăzi puteți alege să salvați vieți omenești, devenind donatori de sânge!(565)

✅Organizația Mondială a Sănătății a stabilit ca pe 14 iunie să fie ziua mondială de sensibilizare a oamenilor de pe întreg mapamondul, pentru nevoia acută de sânge. E ziua în care Consiliul Judetean Constanța mulțumește tuturor donatorilor pentru gestul lor voluntar de a salva vieți.

🩸Produsele din sânge nu sunt medicamente care se pot cumpăra din magazine, se obțin doar prin bunăvoința si altruismul donatorilor, au un termen de valabilitate scurt și condiții de păstrare și manipulare speciale.

❗❗❗Astăzi, îndemnăm, încă o dată, cât mai mulți cetățeni, să doneze sânge! Doar prin implicarea dumneavoastră, eforturile cadrelor medicale își vor putea atinge obiectivul și astfel, cei apropiați vor putea beneficia de un ajutor medical, în caz de necesitate sau urgență.

🔹Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanta, din Str. Nicolae Iorga nr. 85 este deschis de Luni până Vineri, în intervalul orar 07:30 – 13.30 și vă stă la dispoziție la telefon 0341.180.013.

 

Consiliul Judeţean Constanţa
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

HORICĂ CORIGENTUL - ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI CATTANI
scris de Lucian Cristea
15.09.2021   Horia Constantinescu în original. I-au tras unii scara de sub picioare și el, gata, deja se smiorcăie, dă vina pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii