Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
*Navigation by stars* workshop  organizat pentru promovarea proiectului 
*O fereastră comună deschisă către misterele  
universului*

*Navigation by stars* workshop organizat pentru promovarea proiectului
*O fereastră comună deschisă către misterele
universului*(484)

Academia Navală "Mircea cel Bătrân", în calitate de partener, împreună cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii în calitate de Lider Partener, Muzeul de Istorie Kavarna (Bulgaria), și Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" implementează proiectul "O fereastră comună deschisă către misterele universului" e_Ms Cod RoBg 528, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională în cadrul Programului Interreg V-A România - Bulgaria.

Obiectivul general al proiectului UNIMIS este în deplină conformitate cu obiectivul strategic general al programului INTERREG V-A România- Bulgaria, a cărui realizare va contribui la atingerea obiectivului de coeziune a comunităților și economiilor din regiunea de frontieră România - Bulgaria.

Proiectul va facilita participarea acestora la cooperarea în comun pentru dezvoltarea potențialului turistic al regiunii transfrontaliere România - Bulgaria prin diversificarea ofertei turistice a regiunii cu prioritizarea turismului științific.
Valoarea totală eligibilă a proiectului:1.473.253,99 €

Valoarea contribuției ERDF: 1.252.265,87 €

Data începerii proiectului: 04.10.2018

Data finalizării proiectului: 03.10.2021

 

Data evenimentului: 02 August 2021
 
  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii