Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
ANDREI POPESCU: PLEDOARIE PENTRU CONTROALE CORECTE

ANDREI POPESCU: PLEDOARIE PENTRU CONTROALE CORECTE(1016)

Cu ani în urmă, exista la Televiziunea Română o emisiune de mare succes, REFLECTOR, care făcea anchete foarte îndrăznețe pentru vremurile de atunci. Interesant era modul de lucru al echipei aflate pe teren, cel mai solicitat fiind operatorul care era instruit sa filmeze tot ceea ce mișca în front. Poate că așa ar trebui să se procedeze și în timpul controalelor conduse de Cattani...

Privesc amuzat de la o vreme la cei care susțineau sus și tare că știu cum să ne conducă destinele.
De câteva luni, asistăm la un conflict pe banii și nervii noștri între USR și tabăra liberală de conjunctură, completată de un PSD-ist de renume din clanul Năstase.
Nu se înțeleg defel. S-au evacuat din birouri, s-au bălăcărit, mai nou se ignoră pentru că... vezi Doamne, să nu strice coaliția care aduce prosperitate Constanței... Nimic mai fals!
Acești oameni au un singur interes: să aducă prăpăd împreună!
Dar, dacă cei de la USR insistă că nu pot să facă treabă pentru că nu îi lasă Horia Constantinescu, care i-a „încălecat” întru gospodărirea urbei, pot să le ofer o soluție.
Din orice perspectivă ai privi, ar fi de bine pentru toată lumea: pentru mediul de afaceri, pentru USR-iștii care plâng că sunt boicotați și chiar și pentru cel ce se trezește la 5 dimineața, neavând somn de atâta grijă pentru constănțeni.

Un singur cuvânt:
BODYCAM!

Comandamentul litoral, despre care cei de la USR se plâng că nu funcționează în parametri normali, să beneficieze de o astfel de dotare. Toți din comandament, inclusiv – și în special – Horia Constantinescu. Așa vom ști cu toții care controale sunt „cu dedicație” – dacă sunt și care nu! Evident, controlul efectiv începe în momentul în care camera este pornită.

În primul rând, vorbim de transparența clamată atât de USR, cât și de PNL.

În al doilea rând, încetăm cu speculațiile.

În al treilea rând, agenții economici au garanția controlului corect.

În al patrulea rând, nu vorbim de nici o achiziție publică, întrucât aceste camere există deja în dotarea Poliției Locale Constanța.

Nici nu este foarte greu: Un proiect de hotărâre înaintat Consiliului Local Municipal Constanța și votat în spiritul transparenței! Nu e bine așa? Ce ziceți domnilor de la USR Constanța?

#AndreiPopescu #BodyCam #Constanta #PrimariaConstanta
#HoriaConstantinescu #USRConstanta #PNLConstanta
#TRANSPARENTA
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii