Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Concert Marius Mihalache band, sâmbătă, la festivalul *Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin*

Concert Marius Mihalache band, sâmbătă, la festivalul *Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin*(423)

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a III-a, se apropie de final. Publicul este invitat și în această sâmbătă, în Parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru, pentru a se bucura de o seară de neuitat.

În penultima zi a evenimentului, sâmbătă, 28 august, de la ora 21.00, pe scenă va urca... Săftița. Acesta este numele concertului cu care Marius Mihalache, frumoasa sa soție, Arabela Nicolau și band-ul lor se vor prezenta în fața publicului constănțean. „Săftița” se numește și piesa pe care a compus-o Marius Mihalache, pe versurile Arabelei Nicolau, pentru a celebra nașterea fetiței lor, Emily.

Concertul a fost susținut și la ediția 2020 a „Serilor de teatru la Pontul Euxin” bucurându-se de mult succes.

Intrarea este liberă.

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, care se desfășoară în perioada 6-29 august, este un proiect organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA în parteneriat cu Facultatea de Arte-Universitatea ”Ovidius” din Constanța și Uniunea Teatrală din România, cu finanțarea Primăriei Municipiului Constanța. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii