Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Serată muzicală - O istorie de iubire

Serată muzicală - O istorie de iubire(528)

Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada“ vă invită să luați parte la un eveniment de excepție, care va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“. Mâine, 7 septembrie 2021, între orele 18:00 și 20:00, muzicienii Ghiorghița Tănase, prim instrumentist al TNOB „Oleg Danovski“ și pe Andreea Bratu, pianistă-concertistă vor oferi un Recital Cameral.

Programul seratei muzicale, compus pe tematica ediției aniversare, a 25-a a Festivalului Internațional George Enescu „O istorie din Iubire“, conține două lucrări de referință din repertoriul cameral instrumental, două mari sonate din creația compozitorilor Johannes Brahms (unul dintre idolii de tinerețe a compozitorului G. Enescu) și din creația compozitorului omagiat.

În pauza dintre cele două mari sonate, publicul va putea viziona un medalion aniversar - 140 de ani de la nașterea muzicianului George Enescu - constând într-o proiecție de imagini, dublată de un document istoric audio din fonoteca internațională, cu marele violonist G. Enescu interpretând o piesă de J.S.Bach, înregistrată în 1949 cu ocazia unui concert live.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, cu respectarea purtării măștii de protecție pentru spații închise și distanțarea fizică impusă pentru spațiile închise.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii