Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

„Ziua uşilor deschide” la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa(802)

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa invită constănţenii să participe, în data de 25 octombrie 2013, la activităţile desfăşurate cu prilejul manifestării anuale „Ziua Europeană a Justiţiei Civile” şi „Ziua Uşilor Deschise”.

Evenimentul are ca scop consolidarea relaţiei de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiţie şi beneficiarii acestuia.
Pentru acest motiv, organizarea evenimentului are ca prioritate asigurarea transparenţei activităţii acestei instituţii, de natură să permită cetăţenilor să-şi formeze o reprezentare clară a imaginii reale a condiţiilor de muncă ale magistraţilor şi a etapelor pe care le parcurge un dosar până la soluţionare, precum şi asupra altor aspecte relevante din activitatea procurorilor.

Cu această ocazie, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, din Constanţa, strada Smârdan nr. 10 C, în data de 25 octombrie 2013, între orele 10.00 – 14.00, sunt aşteptaţi elevii, studenţii, auditorii de justiţie, reprezentanţii societăţii civile, jurnaliştii, precum şi toţi cei interesaţi să cunoască şi să fie bine informaţi în legătură cu activitatea acestei instituţii.


Accesul oricărei persoane se va face numai pe baza documentelor de identitate.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii