Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Consiliul Județean Constanța aduce în atenția dumneavoastră Regulamentul Serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa

Consiliul Județean Constanța aduce în atenția dumneavoastră Regulamentul Serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa(387)

Opinia societății civile este extrem de importantă, în orice proces de elaborare a unui act normativ, regulament de funcționare sau strategie de dezvoltare, astfel încât, să reflecte o atitudine cât mai realistă și orientată către necesități. În acest sens, Consiliul Județean Constanța aduce în atenția dumneavoastră Regulamentul Serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa.

Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice, la adresa de e-mail presedinte@cjc.ro sau pe adresa poştală Constanţa, Bulevardul Tomis, nr. 51, cam. 354, până la data de 03 ianuarie 2022.

Consiliul Judeţean Constanţa

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii